Vlot nodig om naar overkant te komen? Jij kiest.

Bevat de strategische agenda van jouw organisatie thema’s zoals talentontwikkeling of duurzame inzetbaarheid? Wil je medewerkers en/of teams stimuleren en faciliteren om eigenaarschap over hun loopbaan en ontwikkeling te pakken?

Ben je op zoek naar iemand die écht contact maakt met de medewerker(s)? Iemand die écht luistert en dat hoort wat niet of niet duidelijk gezegd wordt, maar wat wel van essentieel belang is? Iemand die de juiste vraag stelt en de pijnpunten boven tafel krijgt?

Dan ben je bij Vlot coaching en training aan het juiste adres. Op basis van jouw vraag of probleem, stel ik een inspirerend programma samen wat bestaat uit individuele begeleiding, workshops en/of teamtrajecten. Ik bied een oprechte, duidelijke en op de mens gerichte begeleiding, waarin ik mijn waarneming gebruik om concrete vragen te kunnen stellen en ook zal confronteren, met respect voor de ander.

Het resultaat is dat de medewerkers hun eigen patronen doorzien en hiervoor nieuwe alternatieven voor gedrag creëren. Medewerkers die weten waar hun persoonlijke kracht zit en deze kracht inzetten ten behoeve van hun persoonlijke doelstellingen en de organisatiedoelstellingen.

Interesse? Neem contact met me op!
Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op mijn site, op Facebook en/of op LinkedIn.

Delen mag!