Mag ik jou wat energie geven?

Mag ik jou wat energie geven?

Afgelopen week was ik in gesprek met een vriendelijke man over ondernemen en netwerken, jezelf kwetsbaar opstellen en authentiek zijn. We hadden ongeveer 20 minuten gesproken toen hij gebeld werd door een zakenrelatie. Hij sprak een paar minuten met deze persoon en ik hoorde hem de vraag stellen: “Mag ik jou wat energie geven?”. Ik kreeg een knipoog. Ik besefte niet wat die knipoog betekende, maar hij vervolgde zijn zin met: “Er zit hier een dame tegenover mij, die jou die energie kan geven”. Hij was op dat moment voor mij aan het netwerken en hij onderschreef mijn kwaliteiten.
Wow! Wat een mooie vraag…. Mag ik jou wat energie geven?
Dat is waar ik voor sta. Mensen in hun persoonlijke kracht zetten, zichzelf leren kennen en vanuit daar weer motivatie en energie opbouwen om een volgende stap te kunnen zetten.
Op basis van een kort gesprek heb ik deze man kunnen laten zien waar ík voor sta, doordat ik hem heb meegenomen in mijn reis op dit moment. Ik heb me opengesteld voor zijn verhaal, geluisterd, verdiepende vragen gesteld en mezelf kwetsbaar opgesteld door ook mijn onzekerheden op mijn reis te benoemen. Dat maakte dat ik verbinding had en écht contact. Ik liet mezelf zien. Ik was authentiek. Dat voelde hij, waardoor hij op basis van een kort gesprek zich veilig genoeg voelde om mij “warm” aan te bevelen bij een zakenrelatie.

Wil jij ook leren authentiek te zijn en aan de buitenkant uit te stralen hoe je van binnen in elkaar steekt? Doordat je jezelf nog beter kunt doorgronden?
Bel me of mail me dan. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake.

Dus …. Mag ik jou wat energie geven?        

Delen mag!