Wat is jouw superkracht?

Ik ben perfectionistisch en soms wat onzeker. Daar kan ik op momenten last van hebben. Bijvoorbeeld in situaties waar ik belangrijke stappen moet zetten of voor mezelf op moet komen. Dan hoor ik regelmatig mijn eigen criticus praten dat het nog niet goed genoeg is. Dat houdt mij soms tegen om een stap vooruit te zetten.

Ik begin daarentegen steeds meer te merken dat mijn perfectionisme en onzekerheid eigenlijk hele mooie kwaliteiten hebben. Zolang ik me niet laat leiden door deze gevoelens, maar er naar luister en die stem van de criticus op een opbouwende manier gebruik, helpen ze mij om de dingen die ik doe goed te doen en geen overhaaste beslissingen te nemen. Wat perfectionisme en onzekerheid mij brengen is mijn doorzettingsvermogen en gedrevenheid. Dat zijn nog eens toffe superkrachten!

Welke superkrachten heb jij? Wat hebben vervelende gevoelens jou in positieve zin gebracht?

Ben jij nieuwsgierig naar jouw superkrachten en wil je ze samen met mij ontdekken? Kijk dan op www.vlotcoachingentraining.nl, Facebook en/of LinkedIn.

groetjes, Charlotte

Delen mag!