Vlot coaching en training

Een vlot is een op water drijvende constructie: Een hulpmiddel om van de ene kant van het water naar de andere kant te komen. Als je als persoon of als team op dat vlot gaat zitten, moet je zelf aan de slag en je kracht inzetten om daar te komen waar je heen wilt.

In beweging komen, keuzes (durven) maken en stappen zetten; Dat is het resultaat van de begeleiding door Vlot coaching en training.

Vlot Coaching en Training gaat uit van de waarden Veiligheid en Vertrouwen, Liefde en Compassie, Overgave en Terug naar jezelf (VLOT). Trainingen en coachgesprekken vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving. Je leert met compassie naar jezelf én naar anderen te kijken. Je bent bereid om jezelf een spiegel voor te houden, te reflecteren en je over te geven aan de weerstanden die daarbij horen en naar boven komen.

Vlot coaching en training begeleidt professionals individueel of in teamverband die vastlopen in het werk, een (werk)relatie of -situatie en levert ten alle tijden maatwerk op zowel persoonlijke begeleiding als op team-ontwikkeltrajecten.

Heb je personen of teams in je organisatie die voor je gevoel stil staan, waar op dit moment geen energie in zit en die mogelijk veel mopperen of zichzelf niet laten zien? Vlot coaching en training brengt de persoon of het team weer in beweging en zorgt ervoor dat deze stappen gaat zetten, doordat patronen worden doorzien. Ik heb het talent dat te horen wat niet gezegd wordt.

Heb ik jouw interesse gewekt, dan ga ik graag eens vrijblijvend het gesprek aan en denk ik graag met je mee aan een concreet, effectief en creatief voorstel.

groetjes,

Charlotte

 

 

Delen mag!